Servicii

Diagnoza Computerizata

Computerele cu care sunt dotate masinile opereaza totul: de la aerul conditionat, radioul, airbag-urile, sistemul de alarma, transmisia automata, motorul, emisiile de gaze etc.
Incercarea de a diagnostica masinile din ziua de azi fara a avea cunostinte temeinice in acest domeniu si fara echipamente adecvate poate duce la cheltuirea unor sume exorbitante pe reparatii care nu erau necesare.

Apelati cu incredere la specialistii nostri si veti economisi mai mult decat credeti.

Service Aer Conditionat

Noi avem grija de masina ta: Instalatia de climatizare auto este un ansamblu de echipamente care asigura confortul si siguranta pasagerilor, permite obtinerea unui aer sanatos, temperat si uscat in habitaclu, indiferent de conditiile meteorologice exterioare. Totodata ea permite dezaburirea rapida a geamurilor in perioada iernii si pe timp umed.

Mecanica Auto

Noi iti ajustam masina!

Intretinere si Reparatii Auto

Mecanica automobilului tau este cea mai solicitata si are nevoie de ingrijire speciala. Service-ul dispune de elevatoare si este dotat cu toate echipamentele necesare efectuarii interventiilor asupra autoturismului tau.

Euromaster Wigstein 

Vă aşteptăm în centrul nostru Euromaster Wigstein pentru a vă oferi cele mai bune anvelope pentru autovehiculul dvs. Euromaster colaborează cu marii producători de anvelope și vă oferă anvelope pentru orice tip de autovehicule (autoturisme, autovehicule 4×4, camionete, camioane și autovehicule specializate), aparţinând unor mărci precum Michelin, Pirelli, Continental, Goodyear, Dunlop, BF Goodrich, Kleber, Riken, Tigar, Sava …, dar şi piese şi consumabile auto.“